2000 Szentendre, Sztaravodai út 54. Tel.: (06) 26/311-841 Email: matefotooptika@gmail.com

Fotó szolgáltatás

Igazolványkép készítés: 2 perc alatt elkészül. (3,5*4,5 szabvány méretet  ; Adathorodzóról is elkészítjük, vagy csak digitális formában is átadjuk a készült képet)

Helyben mini labor 10*15-ös méretet előhívunk.
Többféleképpen is eljutathatja hozzánk fényképeit

  1. ha ellátogat hozzánk személyesen és leadja rendelését, bármilyen adathordozót elfogadunk (kártya, CD, DVD, Pen Drive, Külső HDD)
  2. Ha e-mailen elküldi számunkra, majd felhív minket telefonon, hogy megkaptuk-e a kért képeket
  3. www.onlinefoto.hu oldalára ráklikkelni ott regisztrálni, majd Szentendrénél kiválasztani üzletünket, s már lehet is a képeket feltölteni!

Naptárak rendelését is vállaljuk, ennek is két módja lehet

  1. ha felkeres minket személyesen
  2. felkeresi a www.onlinefoto.hu -t ahol szintén fel tudja tölteni a kívánt képeket, s elkezdheti a naptárt szerkeszteni.

Fotókönyv szolgáltatásunk is van, a fotós piacon az egyik legjobb minőséget nyújtja Önnek. Látogasson el a www. onlinefotokonyv.hu oldalra, innen letölteni a programot, s már indulhat is  feltöltés, ha egyszer elkezdi alig tudja majd abbahagyni:)

  1. – Régi diákat digitalizálunk CD-re vagy DVD-re írjuk
  2. – Régi fényképekről, aminek a negatívját már nem találják, mi képet tudunk csinálni Önnek, és kérésére CD-re DVD-re írjuk
  3. - 8mm-es FILM, Super 8-as FILM, VHS, Super VHS, VHS-C, Video 8, HI 8, Digital 8, MINI DV  arciválása, DVD-re írását vállaljuk.
  4. - képkeretek és albumok nagy választékban
  5. - fotós kiegészítőket rendelésre beszerzünk

Árainkról kérjük személyesen, telefonon vagy e-mailon keresztül érdeklődjenek!